Dan Lindholm - Aan de bron van de Ganges

Schrijver:
Titel: Aan de bron van de Ganges
ISBN: 9789062380336
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Christofoor
Bijzonderheden: 2de Hands - Zeer Goede Staat / Hardcover / 1977 / 1ste druk / 120 pagina's / Nederlands / 9789062380336
Prijs: € 28,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De sagen die in deze bundel werden bijeengebracht, zijn bijna alle ontleend aan de Oudindische literatuur
Geput werd uit de bronnen van de Mahabharata en de Ramayana. De meeste van deze verhalen, die door Dan Lindholm, leerkracht aan een van de Noorse Rudolf Steiner-scholen, zijn naverteld, zijn slechts te vinden in oude uitgaven.
In de Oudindische sagen wordt de mens verplaatst naar tijden, waarin het denken en beleven van de mensen nog met mythische beelden doorweven was.
In deze bundel zijn o.a. opgenomen: 'Hoe de Ganges op aarde kwam', 'De trouwe Sawitri', 'Hoe de sterrenbeelden van de Grote Beer en de Slang ontstaan zijn' en de legende van Boeddha.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dan Lindholm - Aan de bron van de Ganges