Grace F. Knoche - Duizend lichten aansteken

Schrijver:
Titel: Duizend lichten aansteken
ISBN: 9789070328610
Taal: Nederlands
Uitgever: Theosophical University Press Agancy
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2002 / 1ste druk / 243 pagina's / Nederlands / 9789070328610
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Duizend lichten aansteken geeft een heldere kijk op de kernvragen van het menselijk bestaan. Met warmte en begrip schrijft Grace F. Knoche over onderwerpen zoals evolutie, het ontwaken van het denkvermogen, reïncarnatie, dood en ziekte, karma en mededogen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan zowel de waarde als de tekortkomingen van verschillende religieuze en wetenschappelijke opvattingen en programma's voor zelfontwikkeling.

Dit boek legt de nadruk op de praktische toepassing van de theosofische filosofie in ons dagelijks leven en keert steeds terug naar de basisgedachte van universele broederschap.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grace F. Knoche - Duizend lichten aansteken