Kadare, Ismail - Maannacht

Schrijver:
Titel: Maannacht
ISBN: 9789055150359
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheden: Gloednieuw, mooi, schoon, strak, ongelezen paperback met flappen. 1994, 1e druk, 99 p. Rechte rug, zonder leesvouw of verkleuring. Geen naam, strepen etc. Cadeau waardig !
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee collega's, een vrouw en een man, lopen na een personeels vergadering samen op naar huis maan schijnt, en wellicht daardoor wat weemoedig gestemd vraagt zij zich hardop het is met de liefde, gaat die bij een man inderdaad dieper dan bij een vrouw? Hij vertelt hierover aan zijn verloofde, die voelt zich bedreigd en begint samen met haar vriendinnen een roddel campagne tegen de vrouw, Marianne. Het personeel van de fabriek waar alle betrokkenen werken valt in twee kampen uiteen en de directie haalt de partij erbij: is er hier sprake van ondermijning van het socialistische gezin, van revisionistische invloeden, van libertaire tendensen? Marianne's medestanders voelen zich sterk. Veel plan over haar zedelijkheid of onzedelijkheid gaat het conflict over persoonlijke belangen en tegenstellingen in de bedrijfsleiding dat moet iedereen toch duidelijk zijn! Maar ze worden overstemd, en Marianne ziet zich zelfs gedwongen haar maagdelijkheid te bewijzen met een doktersattest.
Verder lezen

Zevenblad uit Amsterdam

particulier

Logo Zevenblad

* Kijk na uw bestelling a.u.b. in uw SPAM-Box als u binnen 2 dagen geen antwoord ontvangt.
* Zevenblad reageert meestal op dezelfde dag, maximaal binnen 2 dagen !
* Bij een bestelling graag uw telefoonnummer vermelden !.
* De boeken van Zevenblad verkeren, tenzij anders vermeld, altijd in uitstekende staat.
* Wij vragen betaling vooraf.
* Verzending vindt, tenzij aangetekend, plaats voor risico van de koper.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kadare, Ismail - Maannacht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zevenblad

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zevenblad
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zevenblad een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zevenblad vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zevenblad kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.