Nutbey, Arthur - Zetor tractoren

Schrijver:
Titel: Zetor tractoren
ISBN: 9789490024024
Taal: Nederlands
Uitgever: Consus Media, Alphen aan den Rijn, 2009
Bijzonderheden: harde kaft, 21x28,5 cm, 80 pagina’s, veel illustratie, absoluut nieuwstaat
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De eerste geïllustreerde geschiedenis van de Tsjechische
tractorfabrikant Zetor. Een verslag van de ontwikkeling van Tsjechische techniek en van de beroemde Tsjechoslowaakse industriële duizendpoot, Zbrojovka Brno. Het vertelt het boeiende verhaal van hoe een wapenfabrikant in Brno na de 2e wereldoorlog tractorfabrikant werd. Het boek presenteert een overzicht van de ontwikkeling van Zetor tractoren vanaf 1945. Sinds dat jaar zijn er over de gehele wereld meer dan 1,2 miljoen Zetor tractoren verkocht, inclusief de productie in licentie in Azië, het Midden Oosten en Afrika. Geschreven door Arthur Nutbey, meer dan 25 jaar werkzaam in de landbouwwerktuigenindustrie en Zetor fan
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nutbey, Arthur - Zetor tractoren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Onrust

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Onrust
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Onrust een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Onrust vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Onrust kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.