Visscher, Willem - Moord en doodslag in Twente 1946-2010. 65 na

Schrijver:
Titel: Moord en doodslag in Twente 1946-2010. 65 na-oorlogse jaren in kaart.
ISBN: 9789081480000
Taal: Nederlands
Uitgever: PerTekst Beheer, Bathmen
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2011, 544 blz. Met foto's. Pakketpóst.
Prijs: € 49,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twente heeft een uitgebreide criminele geschiedenis. Willem Visscher dook in archieven van kranten en sprak met inwoners van Twente over moord en doodslag die zich sinds 1946 afspeelde. In dit boek beschrijft Visscher de dood van 161 mannen en 61 vrouwen. In de diverse moord- en doodslagzaken zijn 282 verdachten aangehouden (240 mannen en 42 vrouwen). Onder de verdachten waren 27 echtgenoten (m/v) en 31 vaders/moeders. In 155 gevallen leidden de aanhoudingen tot een veroordeling. Vijftien zaken bleven onopgelost. Dat was één van de drijfveren voor Willem Visscher om het boek te maken. Op enkele plaatsen in het boek roept hij de lezer dan ook op 'te spreken' om alsnog tot oplossing van zaken te komen. De tientallen moordzaken zijn van een inleiding voorzien waarin Visscher een beknopt overzicht geeft van het Strafrecht. De introductie noemt bovendien criminaliteitscijfers uit geheel Nederland en uit Twente.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visscher, Willem - Moord en doodslag in Twente 1946-2010. 65 na-oorlogse jaren in kaart.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.