Kabat-Zinn, Jon - Waar je ook gaat, daar ben je Meditatie in

Schrijver:
Titel: Waar je ook gaat, daar ben je Meditatie in het dagelijks leven
ISBN: 9789021551470
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2014 21e druk / gebonden met SO en leeslint / 253 pag. / 475 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Veel mensen denken dat meditatie een manier is om je terug te trekken uit de wereld. Maar het tegenovergestelde is waar. Het is juist een levenskunst, een methode die het mogelijk maakt te genieten en vredig aanwezig te zijn bij alles wat je doet, waar dan ook, iedere dag weer. Dit boek laat zien hoe meditatie een deel van je dagelijks leven kan zijn. De auteur leert de beginner én de geoefende zich open te stellen voor de rijkdom van ieder moment.
Recensie(s)
In principe is meditatie een methode om God (of het goddelijke) te bereiken. In de praktijk van westerse alternatieve therapieen is meditatie een middel geworden om zichzelf beter te leren kennen. Hierbij wordt dan gebruikgemaakt van elementen uit de wereldreligies zonder deze religies verder te volgen. Zo ook dit boek. Geinspireerd door de boeddhistische meditatie vormt de auteur (de grondlegger van mindfulness) een methode om te komen tot een bewust leven, om te komen tot werkelijk zijn, tot een in het hier-en-nu-zijn. Het gaat erom in aandacht te leven en daarin te oefenen. In vele heldere hoofdstukjes worden de diverse aspecten van dit oefenen in gewaar-zijn besproken, aangevuld met suggesties voor praktische oefeningen. Ook worden vele citaten gegeven van mystici (vooral van Thoreau). Zo hebben we dan een gids om te komen tot aandachtig leven. Het is (nog) geen religie geworden, voorlopig houdt het op bij 'zelfkennis'. Niettemin is het in zekere zin een opstapje voor werkelijke religieuze meditatie
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kabat-Zinn, Jon - Waar je ook gaat, daar ben je  Meditatie in het dagelijks leven Kabat-Zinn, Jon - Waar je ook gaat, daar ben je  Meditatie in het dagelijks leven Kabat-Zinn, Jon - Waar je ook gaat, daar ben je  Meditatie in het dagelijks leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.