Warriors

Schrijver:
Titel: Warriors
ISBN: 9780749010881
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek Warriors is een populaire boekenserie geschreven door Erin Hunter. Het verhaal speelt zich af in een wereld waarin wilde katten in verschillende clans leven en hun territorium verdedigen. Het eerste boek in de serie, genaamd 'Into the Wild', introduceert de lezers aan de hoofdpersoon, een huiskat genaamd Rusty, die ervan droomt om een krijger te worden.

Rusty leeft een comfortabel leven als huiskat, maar hij voelt zich altijd aangetrokken tot het leven buiten de muren van zijn huis. Op een dag besluit hij zijn instinct te volgen en de wilde bossen te verkennen. Daar ontmoet hij een groep wilde katten die behoren tot de DonderClan, een van de vier clans die in het gebied leven.

Rusty wordt uitgedaagd om zijn moed te bewijzen en wordt uiteindelijk geaccepteerd in de DonderClan onder de naam Firepaw. Hij begint zijn training als leerlingkrijger en moet zich aanpassen aan het harde leven in de wildernis. Firepaw maakt vrienden en vijanden binnen de clan en wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen en gevaren.

Terwijl Firepaw groeit en sterker wordt, ontdekt hij dat er een duistere kracht aan het werk is in het bos. Er zijn spanningen tussen de clans en er dreigt een oorlog uit te breken. Firepaw en zijn vrienden moeten samenwerken om de vrede te bewaren en hun territorium te beschermen.

Gedurende de serie volgen we Firepaw en zijn avonturen terwijl hij opklimt in de rangen van de DonderClan. Hij wordt uiteindelijk een volwaardige krijger en speelt een cruciale rol in het behoud van de vrede tussen de clans. Firepaw wordt geconfronteerd met persoonlijke uitdagingen, vriendschap, verraad en liefde.

Warriors is een boekenserie die geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. Het combineert avontuur, spanning en emotie met een unieke wereld van wilde katten. De personages zijn goed ontwikkeld en de lezers kunnen zich gemakkelijk inleven in hun ervaringen en emoties.

De serie Warriors heeft inmiddels meer dan 70 boeken en spin-offs, waardoor het een van de langstlopende boekenseries voor kinderen is. Het heeft een grote en toegewijde fanbase die geniet van de voortdurende avonturen van de kattenclans.

Kortom, Warriors is een spannende boekenserie over wilde katten die vechten voor hun territorium en hun clan. Het is een verhaal vol avontuur, vriendschap en moed, dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.