DS. W.P van der Aa - Hebreeën

Schrijver:
Titel: Hebreeën
ISBN: 9789043513463
Uitgever: Uitgeverij Kok
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het programma De Bijbel Open is al dertig jaar een van de bekendste radiorubrieken van de Evangelische Omroep. In dit programma heeft ds. W.P. van der Aa het boek Hebree besproken. Deze teksten zijn nu in boekvorm uitgebracht. Met het oog op persoonlijke en groepsgewijze bijbelstudie zijn er aan elke tekst enige vragen toegevoegd.
De volgende tekst uit de brief aan de Hebree wil het blang van het lezen en bestuderen van de bijbel nog eens onderstrepen: 'Want het woord Gods is levend en krachtig en scherper tweesnijdend zwaard en dringt door, zo diep, dat het vaneen scheidt ziel en geest, gewrichten en merg, en het schift overleggingen en gedachten des harten; en geen schepsel is voor Hem verborgen,want alle dingen liggen open en ontbloot voor de ogen van Hem, voor wie wij rekenschap hebben af te leggen.'
Met het verschijnen van dit boek is de serie uitgaven met teksten van het radioprogramma De Bijbel Open bijna complete wat betreft de geschriften van het Nieuwe Testament. Een serie die in de studeerkamer van geen genkele predikant mag ontbreken, maar die ook zeer bruikbaar is voor ieder ander gemeentelid dat meer wil weten van de inhoud, context en achtergrond van een bijbelwoord.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DS. W.P van der Aa - Hebreeën