Cors van den Brink, L. van den Brink - Aan de voet van de muur

Schrijver:
Titel: Aan de voet van de muur
ISBN: 9789080914667
Uitgever: Dam Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een Olympische medaille win je niet in Peking. De prestaties tijdens de Spelen zijn gestoeld op niet-aflatende inzet en ijver van sporters en coaches tijdens een jarenlange voorbereiding. AAN DE VOET VAN DE MUUR is het verslag van die lange reis naar China in elf verhalen van sporters en sportploegen.
Na de succesvolle Spelen van Sydney in 2000 groeide het besef dat het bedrijven van topsport op mondiaal niveau een dagtaak is en een buitengewone inzet vraagt van sporters, hun trainers en andere begeleiders. In de voorbereiding op de Spelen van Athene in 2004 zocht de Nederlandse topsport naar innovatie om te blijven concurreren met andere landen. In de aanloop naar de Spelen van Peking in 2008 is vooral de positie van de coaches versterkt. De resultaten van al die elementen komen terug in dit boek.
Maar uiteindelijk komt het aan op de inspanningen, de ijver en inzet van sporters en coaches die jarenlang, dag in dag uit, bezig zijn met hun zoektocht naar succes. Vóór ze in het licht van felle schijnwerpers de Olympische arena's betreden, werken ze buiten het zicht van de camera's en toeschouwers aan kracht, snelheid, duurvermogen, concentratie, techniek en alle andere vaardigheden die een sporter van Olympische statuur nodig heeft.
De makers van dit boek zochten hen op in sporthallen, op sportvelden en op andere locaties waar topsporters hun werk doen. Ze volgden de trainingen, spraken met betrokkenen en doen verslag van hun lange weg naar Peking. Dat leverde indringende en opmerkelijke reportages op over die alledaagse werkelijkheid. Het boek biedt bovendien inzicht in de trainingsaanpak van de Olympische coaches.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cors van den Brink, L. van den Brink - Aan de voet van de muur