M.L. Wijvekate - Vantoen.nu - Verklarende statistiek

Schrijver:
Titel: Vantoen.nu - Verklarende statistiek
ISBN: 9789031501410
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,20
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
'Vantoen.nu - Verklarende statistiek 90e druk is een boek van M.L. Wijvekate uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031501410

In de statistiek houdt men zich bezig met het geordend te presenteren (beschrijvende statistiek) van gegevens. In de verklarende statistiek gaat het om het trekken van de juiste conclusies uit gegevens, waarbij men zich bedient van statische methoden als schatten, toetsen, steekproef analyse, correlatietechniek, enz. In het algemeen komen de problemen in de verklarende statistiek neer op de vraag: ''onder welke voorwaarden mag men het resultaat van een aantal waarnemingen generaliseren?'' (Een algemene geldigheid toekennen).
Dit boek geeft een systematisch overzicht van de verklarende statistiek. Het is geen dorre opeenhoping van levenloze cijfers, maar aan de hand van vele praktijkvoorbeelden worden toeval, schijn en werkelijkheid in cijfermateriaal onderscheiden. Het boek is daarmee geschikt voor zowel studerende als praktijkmensen.
M.L. Wijvekate, geboren in 1922, is hij werkzaam als methodologisch adviseur te Den Haag. Hij is lid van de orde van organisatiekunde geen en - Adviseurs, en Fellow van de American Society for Quality Control.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 250.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €2,95 (brievenbus) en €4,95 (pakket)
- We verzenden ook naar België voor €4,95
- Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M.L. Wijvekate - Vantoen.nu  -   Verklarende statistiek