Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering

Schrijver:
Titel: Aarde in beroering
ISBN: 9789020232806
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: Omslag iets beschadigd, verder in nette gelezen staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Aarde in beroering is een boek over de laatste grote rampen op onze planeet in historische en prehistorische tijden. De auteur vestigt de aandacht op tal van wetenschappelijke feiten, zoals het vinden van koraalriffen in Alaska en Spitsbergen, palmen in Noord-Groenland, niet-versteende beenderen van nijlpaarden in Engeland en Frankrijk, overblijfselen van ijsberen en poolvossen die samen met resten van struisvogels en krokodillen in dezelfde aardlagen gevonden werden.
De laatste grote aardramp vond slechts 3500 jaar geleden plaats. Daarbij wijzigde het niveau van de oceanen belangrijk, het klimaat veranderde helemaal en oude beschavingen werden volledig vernietigd. Hij vertelt ons hoe de Limburgse koolsteenmijnen werkelijk gevormd werden.

Dit boek is uitermate belangrijk voor het begrip van het verleden van onze aarde en de vroege historie van de mens zelf. Met de talloze feiten die Velikovsky bijeenbracht, blijkt de strijd tussen hem en zijn tegenstanders duidelijk in zijn voordeel beslist.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering Immanuel Velikovsky - Aarde in beroering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.