Fred Mayer, René Laurentin, Hanno Helbling, Victor.J.Willi, Peter Nich

Schrijver:
Titel: Het Vaticaan Miniatuurstaat en Wereldkerk
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: Prachtig groot fotoboek in heel goede staat, inclusief stofomslag met gebruikssporen.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Mooi groot boek over Het Vaticaan, de beroemde Fotograaf Fred Mayer heeft- verbluffendecwijze het Vaticaan in al zijn facetten op de gevoelige plaat vast weten te leggen. In dit boek speelt t privé leven van de paus en Kardinalen een evengrote rol als festiviteiten en ontvangsten.
Er is een uniek en vitaal document ontstaan van dit ingewikkelde samenstel van godsdienst, geschiedenis en kunst. Het aanvullende tekstgedeelte worden de talloze aspecten van het Vaticaan op evenzo boeiende wijze besproken door een keur van journalisten,
Verder lezen

Het boekenkamertje uit Schaijk

particulier

Logo Het boekenkamertje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fred Mayer, René Laurentin, Hanno Helbling, Victor.J.Willi, Peter Nichols, D. Redig de Campos, Raimondo Manziini - Het Vaticaan Miniatuurstaat en Wereldkerk Fred Mayer, René Laurentin, Hanno Helbling, Victor.J.Willi, Peter Nichols, D. Redig de Campos, Raimondo Manziini - Het Vaticaan Miniatuurstaat en Wereldkerk Fred Mayer, René Laurentin, Hanno Helbling, Victor.J.Willi, Peter Nichols, D. Redig de Campos, Raimondo Manziini - Het Vaticaan Miniatuurstaat en Wereldkerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het boekenkamertje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het boekenkamertje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het boekenkamertje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het boekenkamertje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het boekenkamertje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.