boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Janssen, Pierre - Het dagelijks leven

Schrijver:
Titel: Het dagelijks leven
Taal: Nederlands
Uitgever: Ahold
Bijzonderheden: 1987 hardcover met s.o. zgan 077 Alle medewerkers en gepensioneerden van het detailhandelsconcern Ahold (ruim 35.000) krijgen volgend jaar (1987) een kunstwerk cadeau ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Albert Heijn, de levensmiddelenket
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alle medewerkers en gepensioneerden van het detailhandelsconcern Ahold (ruim 35.000) krijgen volgend jaar (1987) een kunstwerk cadeau ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Albert Heijn, de levensmiddelenketen die onderdeel uitmaakt van het concern. Het personeel zal kunnen kiezen uit het werk van vijfentwintig Nederlandse kunstenaars, die een jaar geleden de opdracht kregen vier grafische litho's, zeefdrukken, etsen of houtsnedes te maken. Kunstkenner Pierre Janssen draagt zorg over de uitwerking van dit project.
De kunstenaars, onder wie Sjoerd Bakker, Pieter Holstein, Lucebert, Charlotte Mutsaers, Jeroen Henneman en Co Westerik, is gevraagd in hun werk rekening te houden met het feit dat Ahold een wezelijk onderdeel is van het dagelijks leven. Het Dagelijks Leven is ook de titel van een 176 pagina's tellend boek waarin alle honderd kunstwerken staan afgedrukt. Het boek zal in november aan de werknemers worden toegezonden, zodat zij vervolgens een eerste, tweede en derde keuze kunnen maken. Met behulp van een computer zal de uiteindelijke toekenning vastgesteld worden. In de loop van 1987 krijgen zij het gesigneerde kunstwerk in handen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janssen, Pierre - Het dagelijks leven