Roode, Adriaan van; Marc van der Steen - Twaalf ambachten, één

Schrijver:
Titel: Twaalf ambachten, één familie - wederwaardigheden van de familie Rogier in het negentiende en twintigste eeuwse Bergen op Zoom
ISBN: 9789073437265
Taal: Nederlands
Uitgever: Geschiedkundige Kring van Stad en Land van Bergen op Zoom, 2016
Bijzonderheden: ALS NIEUW - Hardcover, 88 pagina's
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Een oud schriftje in een archief was de aanleiding voor het schrijven van dit boek. In een gevormd handschrift stonden er recepten genoteerd voor toepassing in de schrijnwerkerij. Met het onderzoeken van dit cahier kwam een groter onderzoek op gang namelijk naar verschillende leden van de familie Rogier. En gaande de research kwam weer een stukje van het verhaal van de stad Bergen op Zoom tot leven. Vooral de negentiende-eeuwse ontwikkelingen van de stad worden levendiger met het lezen van dit boek. Veel van wat werd opgebouwd is inmiddels overbodig geworden en afgebroken. Sommige zaken zijn gebleven: nog altijd klinken in verschillende kerkgebouwen in Bergen op Zoom en omgeving de klanken van de orgelpijpen die door de handen zijn gegaan van één van de leden van deze familie. Door dit boek kan het verhaal van deze familie Rogier ook blijven klinken.
Verder lezen

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 6,40. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roode, Adriaan van; Marc van der Steen - Twaalf ambachten, één familie - wederwaardigheden van de familie Rogier in het negentiende en twintigste eeuwse Bergen op Zoom Roode, Adriaan van; Marc van der Steen - Twaalf ambachten, één familie - wederwaardigheden van de familie Rogier in het negentiende en twintigste eeuwse Bergen op Zoom Roode, Adriaan van; Marc van der Steen - Twaalf ambachten, één familie - wederwaardigheden van de familie Rogier in het negentiende en twintigste eeuwse Bergen op Zoom Roode, Adriaan van; Marc van der Steen - Twaalf ambachten, één familie - wederwaardigheden van de familie Rogier in het negentiende en twintigste eeuwse Bergen op Zoom Roode, Adriaan van; Marc van der Steen - Twaalf ambachten, één familie - wederwaardigheden van de familie Rogier in het negentiende en twintigste eeuwse Bergen op Zoom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Brodgar Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Brodgar Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Brodgar Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Brodgar Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Brodgar Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.