DETERS, G. - DAGBOEK VAN EEN OORLOGSVRIJWILLIGER (tijdens de Po

Schrijver:
Titel: DAGBOEK VAN EEN OORLOGSVRIJWILLIGER (tijdens de Politionele Acties op Java en Sumatra)
Taal: Nederlands
Uitgever: F. HARDEMAN, EDE
Bijzonderheden: 1e DRUK,1994, GEBONDEN IN GEÏLLUSTR. HARDCOVER, 293 BLZ., VEEL FOTO'S/FACSIMILES/ILLUSTRATIES, NIEUWSTAAT
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)

KriegdemKriege !

particulier

KriegdemKriege ! uit Moergestel

Attentie ! de inmiddels meer dan 19 jarenlange ervaring leert dat mijn antwoord op Uw bestelling om de een of andere onduidelijke reden regelmatig in het vakje "Ongewenste Mail" of "Spam" belandt ...dus graag even controleren of mijn antwoord onverhoopt dáár terecht kan zijn gekomen. Bij voorbaat dank.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij KriegdemKriege !

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met KriegdemKriege !
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en KriegdemKriege ! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van KriegdemKriege ! vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • KriegdemKriege ! kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.