Zweig, Connie en Steve Wolf - Omgaan met je schaduw

Schrijver:
Titel: Omgaan met je schaduw
ISBN: 9789021585802
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2004 5e druk / paperback / 398 pag. / 576 gram / gelezen en in goede staat; wel opstaande hoekjes voorzijde en enkele vlekjes boekblok (zie foto's)
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In ieder van ons huist het onbewuste, dat onze verboden gevoelens, geheime wensen, maar ook onze creativiteit bevat. Deze 'duistere' onderdrukte gevoelens worden onze schaduw genoemd. De schaduw ligt diep in ons verscholen, het ligt in zijn aard zich te verbergen. De schaduw treedt dus indirect op: hij verschijnt als ons slechte humeur, onze destructieve leugens of onze sarcastische opmerkingen. Of hij uit zich dwangmatig in ons verslavingsgedrag. De schaduw vormt een sterke kracht, die zich moeilijk laat herkennen, laat staan beteugelen.

Maar we kunnen leren in het reine te komen met onze donkere kant. Het zien van de schaduw is de eerste stap. Ermee leren leven, omgaan met je schaduw, is een levenslange opdracht. Dat houdt in dat we bewuster gaan leven, evenwichtiger worden, en onze ware ziel kunnen vinden. Dit boek bevat een in de praktijk beproefd programma om te leren omgaan met je schaduw. Duizenden mensen hebben al baat gehad bij het 'schaduwwerk' van de psychotherapeuten Connie Zweig en Steve Wolf.

'Ware vrijheid houdt in het in contact komen met het Zelf, dat zowel goddelijk als duivels, heilig en profaan is. Dit boek stelt je in staat de lagen van je ziel af te pellen en contact te maken met de zuiverheid van het Wezen dat in jezelf aanwezig is.' Deepak Chopra
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zweig, Connie en Steve Wolf - Omgaan met je schaduw Zweig, Connie en Steve Wolf - Omgaan met je schaduw Zweig, Connie en Steve Wolf - Omgaan met je schaduw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.