Coster, Wim - Zwollerkerspel. Een gordel van blauw en groen ron

Schrijver:
Titel: Zwollerkerspel. Een gordel van blauw en groen rondom de stad.
ISBN: 9789462620827
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders & De Kunst, Zwolle
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2017, 224 blz. Met foto's, facsimile's, tekeningen en kaarten. Stickertje met opdracht op schutblad.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Veel plattelandsgemeenten zijn geannexeerd door de naburige grote stad. Zo ook Zwollerkerspel dat in 1967 voor het grootste gedeelte bij Zwolle werd gevoegd. Dit boek geeft een beeld van de rijke geschiedenis van de uit meer dan dertig dorpen bestaande gemeente Zwollerkerspel, waarbij natuurlijk ook de relatie met Zwolle aan de orde komt. Een veelheid van facetten wordt belicht: van bronstijdboeren en Thomas a Kempis tot havezaten en de romantische buitenplaats Boschwijk van burgemeester en dichter Rhijnvis Feith (1753-1824). Aandacht is er ook voor land- en tuinbouw en wonen en werken in de twintigste eeuw, alsmede voor de Tweede Wereldoorlog. Fraai is het portret van weerman Jan Pelleboer (1924-1992) die als eerste het weer als entertainment bracht. De teksten zijn onderhoudend en instructief, maar de grote aantrekkingskracht van dit fraai vormgegeven werk ligt vooral in de vele schitterende foto's en illustraties die het verleden aanschouwelijk maken. Voor streekbewoners, maar ook voor andere historisch geïnteresseerden. Met noten en literatuur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coster, Wim - Zwollerkerspel. Een gordel van blauw en groen rondom de stad.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.