Jan Jans - Tijl Uilespiegel

Schrijver:
Titel: Tijl Uilespiegel
Taal: Nederlands
Uitgever: Gebroeders Janssens, 1911
Bijzonderheden: Modernisering van de Uilenspiegel legende
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Tijl Uilespiegel. Een modern epos, door Jan Jans. 1911, Gebroeders Janssens, drukkers-uitgevers, Antwerpen."

24 x 20 cm., oorspronkelijk blauw omslag in goede staat. Binnenwerk 147 blz., frisse staat, gedrukt op gevergeerd papier met watermerk.

Jan Jans is het pseudoniem van Brusselaar Jan Baptist Cornelis Adriaensen (1847 - 1932), een productief schrijver van toneelstukken, schoolboeken en poëzie maar vandaag helemaal vergeten. Dit is een vrije bewerking van Uilenspiegel in versvorm.

De tekst is smaakvol en modern gezet door de Gebroeders Janssens. Het kostte bij verschijnen 3 frank, zegt de KBR (III 20.178 A), die "exemplaires sur papier de Hollande" signaleert, waarvan dit er dus één is. Worldcat OCLC-nummer 67416394.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Jans - Tijl Uilespiegel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.