Gery Helderenberg - Horologium perpetuum

Schrijver:
Titel: Horologium perpetuum
Taal: Nederlands
Uitgever: Sint-Pieter en Paulusabdij, 1974
Bijzonderheden: Bibliofiele uitgave
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Gery Helderenberg. Horologium perpetuum. XXIV glasramen voor een verrijzeniskerk. Sint-Pieter en Paulusabdij, 1974."

20 x 24 cm., oorspronkelijk groen omslag wat verkleurd. 46 blz. Gezet uit De Roos letter. Met illustraties van André van Laere. In colofon gesigneerd door Helderenberg. Geen opgave van oplage.

"Gery Helderenberg, pseudoniem van Hubert Buyle (Nieuwkerken-Waas, 18 januari 1891 – Lede, 9 december 1979) was een Vlaams dichter en geestelijke. In totaal publiceerde hij meer dan dertig dichtbundels, koorspelen en spreekkoren. In 1975 werd zijn werk bekroond met de Vlaamse Driejaarlijkse Staatsprijs ter bekroning van een schrijverscarrière." (Wikipedia)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gery Helderenberg - Horologium perpetuum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.