Orwell, George - Nineteen Eighty-four

Schrijver:
Titel: Nineteen Eighty-four
Taal: Engels
Uitgever: Penguin Modern Classics
Bijzonderheden: 1972. Pb 251 blz. Vergeeld, vochtvlek op rug, verder goed. Gewicht 160 gram
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)

wimbo uit Roermond

particulier
Verzending van brievenbuspakjes gebeurt standaard via Post.NL (20-50 gram € 1,75 // 50-100 gram: € 2,75 // 100-350 gram: € 3,60 // 350-2000 gram € 3,95). Pakjes die niet door de brievenbus passen worden gewoonlijk verstuurd via DHL voor € 4,50 naar afhaalpunt of € 5,75 naar huisadres. Brievenbuspakjes voor België en Duitsland gaan gewoonlijk via DPD. Aangezien mijn boeken over het algemeen laaggeprijsd zijn, vallen de verzendkosten relatief hoog uit. Als je meer boeken tegelijk bestelt worden de verzendkosten in verhouding lager.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Orwell, George - Nineteen Eighty-four

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij wimbo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met wimbo
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en wimbo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van wimbo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • wimbo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.