Jonas Hemelsoet - Het circus

Schrijver:
Titel: Het circus
Taal: Nederlands
Uitgever: De Hemelpers 2000
Bijzonderheden: Een vijftienjarige maakt een bibliofiel boek
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Het circus. Gedichten van Jan D'Haese en Henri Hemelsoet. Linosneden Jonas Hemelsoet. De Hemelpers 2000."

18 x 25 cm., met lino's bedrukte kartonnen bandje. Binnenwerk 24 blz. met vijf gekleurde en gesigneerde lino's van Jonas Hemelsoet. De gedichten zijn met de hand gezet uit de Univers letter. Oplage 30 genummerde exemplaren, dit is nummer 2. Rechtstreeks gekocht van de "Hemelpers" op de bibliofiele boekenbeurs Druksel 2000. Bijgevoegd: het originele prospectus (twee bladen). Worldcat OCLC-nummer : 901817658. Slechts één exemplaar in een openbare collectie (EHC Antwerpen). Niet in KB Brussel.

Geboren in 1985 maakte Jonas Hemelsoet in 2000 met dit boekje als vijftienjarige al zijn vierde bibliofiele uitgave. Nadien ging hij helaas andere dingen doen.

Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jonas Hemelsoet - Het circus Jonas Hemelsoet - Het circus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.