Jimi Dams - 78 lino's

Schrijver:
Titel: 78 lino's
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 1990
Bijzonderheden: Suite van 78 lino's
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Jimi (Dams). 78 lino's. De Carbolineum Pers, 1990."

25 x 18 cm., oorspronkelijk uitgeversomslag, bedrukt in rood en zwart. Suite van 78 lino's, enkel recto gedrukt, dus samen 160 blz. op Simili Japans papier van Van Gelder, met watermerk. Oplage 40 Arabisch genummerde en gesigneerde exemplaren. 75 euro. Eén van de vijf gebonden en Romeins genummerde exemplaren, met prospectus bijgebonden: 250 euro. Telkens plus 10 euro voor aangetekende verzending.

Jimi Dams is een Vlaamse kunstenaar die al jaren in New York werkt en er een galerij heeft, Envoy Enterprises. Zie en.wikipedia.org/wiki/Jimi_Dams, www.envoyenterprises.com/. Voor 78 lino's kreeg hij van De Carbolineum Pers de vrije hand. Het afdrukken van de lino's op de kleine pers was geen cadeau. Bovendien moesten alle 78 x 50 afdrukken een week openliggen op de vloer om goed te kunnen drogen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jimi Dams - 78 lino's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.