J.P. Guépin - Cynthia. Latijnse liefdeselegieën

Schrijver:
Titel: Cynthia. Latijnse liefdeselegieën
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 1991
Bijzonderheden: Klassieke poëzie in een modern jasje
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Cynthia. Latijnse liefdeselegieën van Propertius, Waardenburg en Tibullus, in alexandrijnen vertaald door J.P. Guépin. Met elf lino's van Jimi Dams. De Carbolineum Pers, 1991."

25 x 17 cm., 44 p., genaaid en gelijmd in omslag, in nieuwstaat: u koopt van de drukker-uitgever zelf. Met de hand gezet uit de Hollandse Mediaeval en met de handpers gedrukt op Van Gelder Simili Japan papier met watermerk. Ook de elf lino's zijn op de handpers gedrukt.

Oplage 50 Arabisch genummerde exemplaren, allemaal gesigneerd door Guépin en door illustrator Jimi Dams. : 75 euro.

Exclusief: één van de vijf Romeins genummerde exemplaren, gebonden in perkament en met stofomslag. In schuifdoosje. Met bijgevoegd een originele tekening van Jimi Dams en een drukproef. LAATSTE EXEMPLAAR. 300 euro.

Jan Pieter Guépin (Amsterdam 1929 – 2006), was een Nederlandse classicus, dichter en essayist. Hij was een groot pleitbezorger van de Neolatijnse poëzie, waarvan hij veel vertalingen maakte. Dit is zijn enige titel bij De Carbolineum Pers. Er waren nog plannen voor een goedkope pamflettenserie maar daar is, zoals van de meeste plannen, niets van gekomen.

Hij bezocht ons éénmaal , samen met zijn uitgever Vic van de Reijt, in zijn cabrio MG oldtimer, waarbij hij heel de tijd naar mijn vrouw zat te staren en zich op het toilet daverend ging ontlasten. Later op de dag reed hij verder naar Gent om daar bij Herman Brusselmans en diens vrouw precies hetzelfde te gaan doen. Merkwaardig man.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.P. Guépin - Cynthia. Latijnse liefdeselegieën

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.