Gilbert Huybens (ed.) - Waer is mijn lief gegaen

Schrijver:
Titel: Waer is mijn lief gegaen
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 2014
Bijzonderheden: Onbekend liedhandschrift uitgegeven
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 2013 vond de Leuvense musicus Gilbert Huybens in de Koninklijke Bibliotheek te Brussel een Vlaams liedhandschrift uit 1680, dat sedert de aankoop door de KB in 1904 onbestudeerd en onuitgegeven was gebleven. Het bevat 38 liederen waarvan er 27 uit geen enkel ander handschrift of druk bekend zijn, en dus wellicht uniek zijn. De onderwerpen variëren van brutale scatologie ("Liedeken van Diversche Scheten") tot mythologie, politiek en het kerstgebeuren.

De integrale tekst van het liedhandschrift verscheen voorjaar 2014 bij De Carbolineum Pers met een inleiding en woordverklaring door Gilbert Huybens, en met 33 oorspronkelijke linosneden van Jonas Thys.

De tekst van 143 blz. is met de hand gezet uit nieuw gegoten Gloucester 12 punt, en met de handpers gedrukt op geschept Zerkall papier, 22 cm. In beschermend schuifdoosje. De oplage bestaat uit 50 genummerde exemplaren, ingenaaid (150 euro) of gebonden in kalfsperkament en met alle lino's handgekleurd (uitverkocht). Plus 10 euro voor aangetekende verzending in Nederland en België. Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gilbert Huybens (ed.) - Waer is mijn lief gegaen Gilbert Huybens (ed.) - Waer is mijn lief gegaen Gilbert Huybens (ed.) - Waer is mijn lief gegaen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.