Dirk Imhof - Een uniek exemplaar van het Diurnale Romanum

Schrijver:
Titel: Een uniek exemplaar van het Diurnale Romanum
Taal: Nederlands
Uitgever: VMPM 2017
Bijzonderheden: Een unieke schenking ontleed
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij de gelegenheid van de schenking van een uniek exemplaar van de Plantijndruk "Diurnale Romanum" van 1611 aan het Museum Plantin-Moretus hebben de Vrienden van het Museum aan Dirk Imhof gevraagd een artikel over dit boeiende boek te schrijven. Hij vertelt er onder meer in dat er twee versies van verschenen zijn in 1611, met hout- en met kopergravures, dat de productie met veel moeilijkheden en vertraging gepaard ging, en dat er van de meer dan 2.000 exemplaren welgeteld één exemplaar bewaard is gebleven.

De tekst verscheen begin 2017 in een ledenboekje van 18 blz, met de hand gezet uit de Horley Old Style, met illustraties, 25 cm. hoog, ingenaaid in omslag. Een klein aantal exemplaren kan besteld worden door niet-leden (25 euro). Er zijn ook tien in marmerpapier gebonden exemplaren die 45 euro kosten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirk Imhof - Een uniek exemplaar van het Diurnale Romanum Dirk Imhof - Een uniek exemplaar van het Diurnale Romanum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.