Pierre Delsaerdt - De bibliotheek van Nicolaus Vernulaeus

Schrijver:
Titel: De bibliotheek van Nicolaus Vernulaeus
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers
Bijzonderheden: Een interessante bibliotheek teruggevonden
Prijs: € 100,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De bibliotheek van Nicolaus Vernulaeus. Een facsimile van de boekveilingcatalogus van 1649. Met een inleiding door Pierre Delsaerdt. De Carbolineum Pers, 2005."

Tot 2003 was er geen enkel exemplaar meer bekend van de catalogus van de veiling der bibliotheek van de Leuvense hoogleraar Nicolaus Vernulaeus (1583-1649). Rond 1900 waren er nog twee exemplaren bekend, maar het ene ging verloren bij de brand van de Leuvense universiteitsbibliotheek, en het tweede raakte verloren in de Koninklijke Bibliotheek in Brussel. Bij een inventaris werd het er in 2003 echter teruggevonden.

Bij De Carbolineum Pers verscheen in 2005 een facsimile van deze omvangrijke veiling van 1794 titels. 66 blz., 28 x 20 cm., 75 genummerde en door de inleider, prof. dr. Pierre Delsaerdt, gesigneerde exemplaren, ingenaaid, in beschermende schuifdoos.

Prijs100 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pierre Delsaerdt - De bibliotheek van Nicolaus Vernulaeus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.