A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernem

Schrijver:
Titel: A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek wordt gepoogd de portretten te schetsen van zes belangrijke Nederlandse ondernemers. Met betrokkenen werden - op basis van een zeer uitvoerige, voor ieder der ondervraagden identieke vragenlijst - een aantal lange en vaak zeer lange gesprekken gevoerd. In de meeste gevallen volgde daarop nog een schriftelijke gedachtenwisseling. Ook bestudeerde de schrijver lezingen en redevoeringen die de geïnterviewden in de loop der jaren hadden gehouden, artikelen die zij hadden gepubliceerd etc.

Tenslotte werd gepoogd een indruk te krijgen van het bedrijf van de geïnterviewden. Het aldus verkregen materiaal werd door de schrijver beschouwd als grondstof, die vrij werd bewerkt. Uitgangspunt waren vragen als: Wat drijft mensen als de hier geschetsten tot ondernemen? Zien zij hun onderneming als doel op zichzelf of als onderdeel van de samenleving? Hoe staan zij tegenover inspraak, medezeggenschap, etc.? Hoe denken zij zelf over het 'imago' dat de ondernemer in ons land heeft? Hoe waarderen zij het beginsel van macht?

De geïnterviewden hebben de tekst voor afdrukken op feitelijke onjuistheden nagelezen.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk A.C.W. van der Vet - A.C.W. van der Vet interviewt zes ondernemers over hun levenswerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.