Egmond, Daniël van - De dood serieus nemen Perspectieven op l

Schrijver:
Titel: De dood serieus nemen Perspectieven op leven na de dood
ISBN: 9789063254773
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1996 / gebonden / 191 pag. / 348 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In De Dood serieus nemen roept de auteur ons op af te rekenen met gemeenplaatsen omtrent de dood en het voorbestaan na de dood. Hij stelt dat het pas mogelijk is het sterven serieus te nemen als we het aandurven het leven recht in de ogen te kijken. De dood heeft haar eigen kwaliteiten. Deze kunnen ons bestaan pas verrijken wanneer we, ook tijdens dit leven, niet langer vasthouden aan lichamelijk en persoonlijk bezit en ons openen voor de invloed van de ziel. Naarmate we beter leren sterven, verdwijnt de beperking van het 'ik' en zal de ziel meer tot leven komen. Dit boek wil een gids zijn voor mensen die bereid zijn zowel het leven als de dood serieus te nemen; die hun eigen ervaringen in alle eerlijkheid willen onderzoeken en daarbij behoefte hebben aan kennis over het voortbestaan na de dood.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Egmond, Daniël van - De dood serieus nemen Perspectieven op leven na de dood Egmond, Daniël van - De dood serieus nemen Perspectieven op leven na de dood Egmond, Daniël van - De dood serieus nemen Perspectieven op leven na de dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.