P. Sonnenberg - Aromatherapie Met Flesje Olie

Schrijver:
Titel: Aromatherapie Met Flesje Olie
ISBN: 9789063785864
Uitgever: Uitgeverij Schors
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
'Even een luchtje scheppen', 'Daar zit een luchtje aan' en 'Er is geen vuiltje aan de lucht'; allemaal uitdrukkingen die zich met een beetje fantasie gemakkelijk naar 'geurbeleving' laten vertalen. Dat geuren een sterke invloed uitoefenen op onze zintuigen en onze omgeving staat onomstotelijk vast en er zijn veel goede en uitgebreide boeken over geuren en aroma's verschenen. Deze naslagwerken bevatten echter vaak een overdaad aan ingewikkelde en technische informatie die, als je niet in de wetenschappelijke achtergronden geïnteresseerd bent, eerder tot verwarring leidt dan je op weg helpt. De meeste etherische oliën, wierook en andere aromatische essences kun je tegenwoordig namelijk gewoon kopen en hoef je niet meer zelf te destilleren...
Petra Sonnenberg's Aromatherapie is een overzichtelijk en handig naslagwerkje over de werking en de toepassing van de meest gebruikte en goed verkrijgbare etherische oliën en andere aromatische essences en is bedoeld voor iedereen die direct met de aromatherapie aan de slag wil. Behalve een 'up-to-date' uitleg van de invloed van geuren op onze gezondheid, liefde, harmonie en ons algemeen welbevinden, bevat deze set ter kennismaking natuurlijk ook een flesje geurende olie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 250.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €2,95 (brievenbus) en €4,95 (pakket)
- We verzenden ook naar België voor €4,95
- Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. Sonnenberg - Aromatherapie Met Flesje Olie