Goswami, A. - Het visionaire venster / een kwantumfysicus over

Schrijver:
Titel: Het visionaire venster / een kwantumfysicus over verlichting
ISBN: 9789020282665
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, 284pp, Gebonden In goede staat maar twee deukjes in de voorkaft.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info: Geen naam op het schutblad of titelblad. Geen aantekeningen/onderstrepingen in de tekst, noch op het schutblad/titelblad.
Recht schoon boekblok.

Boek&Ko

particulier

Boek&Ko uit Sint-Michielsgestel

Pakketpost is 6,75 euro en brievenbuspakketjes zijn 3,60 euro. Ik streef er na om vooral boeken aan te bieden die als nieuw zijn of mooie tweedehandse. Ík verpak de boeken in speciale boeken-verzend-dozen Ik verstuur de boeken niet enkel in pakpapier of noppenfolie-enveloppe want mijn ervaring is dat het boek dan alsnog beschadigd aankomt, Boeken worden verstuurd via PostNL en altijd met track and trace zodat de klant en ik weten dat het boek is afgeleverd en waar dat is gebeurd. Voor klanten uit België zijn de verzendkosten hoger wat ik zal aangeven bij de bestelling van het boek.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek&Ko

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek&Ko
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek&Ko een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek&Ko vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek&Ko kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.