Tolstoj, Lev Nikolajevitsj - Anna Karenina - roman in acht dele

Schrijver:
Titel: Anna Karenina - roman in acht delen
ISBN: 9789020413762
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen, L.J.
Bijzonderheden: Nieuw, 2012, Paperback / softback
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Anna, een mooie, jonge vrouw met een grote drang naar vrijheid, voelt zich opgesloten in haar kille huwelijk met de twintig jaar oudere Aleksej Karenin. Ze verliest zich in een tragische liefde voor de losbandige officier graaf Vronski, maar wanneer ze haar gezin voor hem verlaat, gaan schuld, hypocrisie en schaamte haar leven beheersen. Ze moet vechten voor haar zoon, haar eigenwaarde en haar plek in de maatschappij. Met Anna Karenina schreef Lev Tolstoj een van de beroemdste en mooiste liefdesgeschiedenissen van de wereldliteratuur.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tolstoj, Lev Nikolajevitsj - Anna Karenina - roman in acht delen Tolstoj, Lev Nikolajevitsj - Anna Karenina - roman in acht delen