Raffaello Bertieri - Exposition personelle

Schrijver:
Titel: Exposition personelle
Taal: Frans
Uitgever: Musée Plantin-Moretus, Anvers, 1925
Bijzonderheden: Fraai gedrukte catalogus van Italiaanse bibliofilie
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Musée Plantin-Moretus, Anvers. Exposition personelle des livres imprimés par Raffaello Bertieri. Décembre 1925."

24 x 19 cm., oorspronkelijk omslag. Het boekje bestaat uit één katern van 32 blz., genaaid in het omslag. Achteraan klein vignet van boekhandel Posada. Tweetalige Italiaans-Franse uitgave. De Franse titelbladzijde wordt helaas ontsierd door een lelijk "ekslibris".

Het Antwerpse museum Plantin-Moretus heeft in het verleden ettelijke "eenmanstentoonstellingen" gewijd aan belangrijke buitenlandse drukkers zoals Hans Mardersteig of Léon Pichon. In 1925 was de Italiaanse topdrukker Raffaello Bertieri (1875-1941) aan de beurt. Hij stelde 36 titels voor, waarvan dikwijls meerdere aspecten tentoongesteld werden: de titelbladzijde, de platen, de houtblokken, enz. Hoewel er geen colofon is, mogen we aannemen dat Bertieri ook deze catalogus gedrukt heeft.

Zeldzaam, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Worldcat 901583910.

Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raffaello Bertieri - Exposition personelle Raffaello Bertieri - Exposition personelle

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.