Marleen van Dam - 5895 - Jouw formule voor succes

Schrijver:
Titel: 5895 - Jouw formule voor succes
ISBN: 9789083020150
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
5895. Het aantal meters naar de top van de Kilimanjaro in Tanzania. Daadwerkelijk die meters klimmen en daarmee een droom verwezenlijken, dat deed onderneemster Marleen van Dam.
Als MKB-ondernemer heb je vast ook je dromen. Maar hoe deze te verwezenlijken? In de waan van de dag lopen zaken nou eenmaal vaak anders en word je opgeslokt door het reilen en zeilen van je bedrijf. Je droom of dromen verdwijnen naar de achtergrond. Zonde, want dromen omzetten in doelen en acties en daarmee je bedrijf en jezelf een boost geven, is zo geweldig.
In 5895 vertelt Marleen van Dam het verhaal van haar wandeltocht naar de top van de Kilimanjaro. Ze neemt je mee tijdens de voorbereidingen en de tocht zelf en laat je de parallellen met ondernemen zien, die ze onderweg ervaarde. Vanaf haar droom tot en met de daadwerkelijk beklimming beschrijft ze alle ups en downs en geeft ze handige tips en duidelijke handvaten hoe hier als ondernemer mee om te gaan. Het is een praktisch en onderhoudend boek over het verwezenlijken van je droom. Het zorgt ervoor dat je je focust op wat jij wilt en dát maakt je (ondernemers)leven een stuk eenvoudiger en leuker.

Over de auteur:
Marleen is al 25 jaar ondernemer. Ze houdt van uitdagende doelen, is sportief en houdt ontzettend van reizen. In 2015 verkocht zij haar reisbedrijf en sindsdien helpt ze, als ervaringsdeskundige, MKB-ondernemers met het overwinnen van specifieke uitdagingen binnen hun bedrijf. Deze zijn vaak te relateren aan te weinig tijd voor zaken, het niet opgelijnd krijgen van het team of een gebrek aan bedrijfsinkomsten. Met behulp van de strategieën en systemen van het Internationale ActionCOACH en haar eigen ervaringen leert ze MKBondernemers hoe ze een winstgevend bedrijf kunnen opbouwen dat ook kan werken zonder hen!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marleen van Dam - 5895 - Jouw formule voor succes Marleen van Dam - 5895 - Jouw formule voor succes