Hontelé Gommers, Saskia - Vrede vinden in jezelf. Een ontwikke

Schrijver:
Titel: Vrede vinden in jezelf. Een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens.
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheden: Paperback, 2018, 243 blz. Herziene druk.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit eerste deel ‘Vrede vinden in jezelf, een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens,’ verdiepen we ons in het emotioneel en spiritueel onvolwassen deel dat alle conflicten veroorzaakt. Emotioneel en spiritueel volwassen worden is een spiraalsgewijze ontwikkeling die een bepaalde blauwdruk volgt, welke met de volgorde van de hoofdstukken in dit boek overeenkomt. Zoals een baby eerst leert kruipen voordat het leert lopen, zo voltrekt ons ontwikkelingsproces zich ook in voorspelbare fasen. Gedurende dit proces leren we het onvolwassen deel onder ogen te zien, zònder onszelf te veroordelen en zònder te moraliseren.
Het doel van dit boek is om de taal van het onbewuste te leren kennen, waardoor het ware zelf zich kan ontvouwen en het de leiding over ons leven kan nemen. Wanneer we niet langer van onze goddelijke kern gescheiden zijn, dan wordt de illusie van afgescheidenheid opgeheven en zijn we in staat de werkelijkheid van een liefdevol en zorgzaam universum te ervaren.
Ieder hoofdstuk van dit boek vormt een stap op weg naar vrede en is gebaseerd op belangrijke thema’s uit Padwerklezingen. Deze Padwerklezingen geven inzicht in onze automatische reflexen, die een bewustzijnsvernauwing veroorzaken en de verbinding met het ware zelf verhinderen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hontelé Gommers, Saskia - Vrede vinden in jezelf. Een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.