Presser J. - Ondergang - TWEE BOEKEN; BEIDE DELEN - De vervolgi

Schrijver:
Titel: Ondergang - TWEE BOEKEN; BEIDE DELEN - De vervolging en verdelging van het Nederlandse Jodendom 1940-1945
Taal: Nederlands
Uitgever: Staatsuitgeverij; Martinus Nijhoff
Bijzonderheden: 1965 eerste druk vierde oplage (beide boeken) Gebonden in linnen omslag met stofomslag; beide stofomslagen verkleurd (z; beide delen met naamvermelding op schutblad ...de geschiedenis van een massamoord; met voorbedachte rade op ongekende schaal...
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)

KollektorsItem uit Haarlem

particulier
VÓÓRinformatie VERZENDKOSTEN :
Maximale verzendkosten van uw boek(en) binnen Nederland; brief EUR 3,50; pakket EUR 6,00
Maximale verzendkosten van uw boek(en) naar Belgie EUR 7,00
In reactie op uw bestelling ontvangt u altijd van ons een bevestiging van (over te maken) kosten van bestelling en porti.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Presser J. - Ondergang - TWEE BOEKEN; BEIDE DELEN - De vervolging en verdelging van het Nederlandse Jodendom 1940-1945 Presser J. - Ondergang - TWEE BOEKEN; BEIDE DELEN - De vervolging en verdelging van het Nederlandse Jodendom 1940-1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij KollektorsItem

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met KollektorsItem
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en KollektorsItem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van KollektorsItem vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • KollektorsItem kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.