Oudolf, Piet en Noël Kingsbury - Ontwerpen met planten

Schrijver:
Titel: Ontwerpen met planten
ISBN: 9789062558896
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Warnsveld
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2000, 160 blz. Met kleurenfoto's en een index. Stofomslag iets verkleurd bij de rug.
Prijs: € 27,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Nederlandse tuinarchitect en kweker Piet Oudolf gaat uit van een beplanting met vaste planten. Hij kweekt door andere kwekers genegeerde planten als grassen en schermbloemen en maakt gebruik van hun minder voor de hand liggende esthetische kwaliteiten. In de inleiding wordt kort ingegaan op deze ideeën en het werk van Oudolf. Vervolgens wordt een overzicht gegeven van door hem gebruikte planten, gerangschikt naar bloeivorm, bladvorm, textuur en kleur. Oudolfs ongebruikelijke benadering komt goed tot uiting in de hoofdstukken met beplantingsideeën, het realiseren van bepaalde sferen (o.a. het effect van licht en beweging) en het esthetische effect van de verschillende seizoenen op de beplanting. Plantenlijsten zijn op bijzondere wijzen gerangschikt (bijv. bijzondere vorm na de bloei of in de winter). Rijkelijk geïllustreerd met sfeervolle kleurenfoto's. Met uitgebreide geannoteerde plantenlijst en register. Dit boek geeft een verrassende nieuwe kijk op tuinarchitectuur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudolf, Piet en Noël Kingsbury - Ontwerpen met planten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.