P. Claes - De Lezer

Schrijver:
Titel: De Lezer
ISBN: 9789023407720
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vier sprankelende en spannende historische romans en een verhalenbundel nu voor het eerst in één band bijeen: 'Het laatste boek', 'De Sater', De zoon van de Panter', 'De Phoenix', en 'De Kameleon': een must voor elke liefhebber van literaire traditie en vernieuwing.
Men moet lezen, eer men kan schrijven. Als geen ander kent Paul Claes de waarheid achter deze woorden. In tien jaar tijd schreef deze meester van de vermomming vier romans en een verhalenbundel, waarin hij op schitterende wijze verschillende thema's en motieven uit de literatuurgeschiedenis verwerkte in originele genrestukken.
De tocht door de geschiedenis begint met 'Het laatste boek', een beginselverklaring: alle werkelijkheid, de hele wereld is slechts gemaakt om te eindigen als een mooi boek. 'De Sater' is een schelmenroman, gesitueerd in de klassieke oudheid, en in 'De Zoon van de Panter' gaat Claes aan de haal met de christelijke literatuur. In 'De Phoenix' brengt hij een ode aan een van de grootste geesten in de Renaissance en 'De Kameleon' ten slotte vertelt de meeslepende, erotisch-getinte memoires van een zoon van de Verlichting.
'De Lezer' is de neerslag van een grote bevlogenheid en eruditie, die ons, nieuwe lezers, in staat stelt deelgenoot te worden aan de literaire geschiedenis, en vormt het bewijs dat grootse literatuur de eeuwen moeiteloos kan doorstaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. Claes - De Lezer