stad in opbouw: Gent van 1540 tot de Wereldtentoonstelling van 1913

Schrijver:
Titel: stad in opbouw: Gent van 1540 tot de Wereldtentoonstelling van 1913
Taal: Nederlands
Uitgever: lannoo
Bijzonderheden: Uitgever:Lannoo ISBN:9789020917994 Bindwijze:Linnen band met stofomslag Aantal Pagina's:335 Rubriek:Regionaal Gent Druk:1e Jaar:1989
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Uitgever:Lannoo
ISBN:9789020917994
Bindwijze:Linnen band met stofomslag
Aantal Pagina's:335
Rubriek:Regionaal Gent
Druk:1e
Jaar:1989

threedaymonk uit Gentbrugge

zakelijk

Logo threedaymonk

Welkom bij Three Day Monk: inkoop en verkoop van boeken, te Gentbrugge België. Zending binnen België aan officieel tarief met Bpost. Paketten vanaf 4,40 euro naar een Bpost-afhaalpunt of 5,70 euro aan huis geleverd (tot 2kg). Nederlandse kopers betalen 6,10 euro, aan huis geleverd met track en trace door DPD. Boeken afhalen is mogelijk na afspraak. U mag mij ook altijd contacteren via vincent@threedaymonk.be indien u vragen of bemerkingen hebt.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - stad in opbouw: Gent van 1540 tot de Wereldtentoonstelling van 1913

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij threedaymonk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met threedaymonk
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en threedaymonk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van threedaymonk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • threedaymonk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.