The Pink Sky Collective - De dood

Schrijver:
Titel: De dood
ISBN: 9789463494182
Uitgever: Blossom Books BOLD
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 24,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een invulboek voor iedereen die zich op een fijne manier goed wil voorbereiden op de dood.

Mooie en minder mooie mijlpalen in het leven, zoals trouwen, scheiden, kinderen krijgen, een carrière starten, met pensioen gaan en overlijden, maken alles anders. Voor jezelf en de mensen om je heen. The Pink Sky Collective ontwikkelde daarom 'And now what?'. Een serie betekenisvolle producten die jou helpen bij het vastleggen, vieren en voorbereiden van deze belangrijke momenten. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en prachtig vormgegeven: een cadeau om te geven, krijgen én gebruiken!

Ook verkrijgbaar: 'And now what? De dood'-kaartenset. Een doosje met daarin vijftig vragenkaarten over de dood, die je op weg helpen om uit te vinden wat voor jou en de mensen om je heen echt belangrijk is. Dé manier om dit belangrijke gesprek te voeren met je dierbaren.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.