Besseling, André - Theater vanuit het niets. Alles over improv

Schrijver:
Titel: Theater vanuit het niets. Alles over improvisatietheater.
ISBN: 9789064034916
Taal: Nederlands
Uitgever: IT&FB, Amsterdam - Reeks : Theorie en praktijk.
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2002, 384 blz. Met tekeningen van Ton Haas en een index. Naam en datum op schutblad.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeer leesbare, duidelijke en volledige handleiding voor improvisatie-toneel. De auteur is docent, acteur en maker van improvisatietheater en oprichter van Theatersportvereniging Amsterdam. Theatersport is een (competitieve) vorm van improviseren die de laatste jaren heel populair is geworden, en die al een schat aan technieken en ideeën heeft opgeleverd. Die worden systematisch en thematisch geordend in dit boek. Ook attituden -zoals 'fouten durven maken' en 'blokkeren voorkomen'- komen aan bod en worden inspirerend behandeld. Bevat honderden oefeningen, die in een heldere lijn van eenvoudig naar complex oplopen in moeilijkheidsgraad. Hoofdstukken als 'Concentratie', 'Contact', 'Emoties', 'Kostuums', 'Personages', 'Verhaalopbouw' en 'Verhaaltechniek' geven samen een compleet en informatief overzicht. Ook valkuilen worden besproken. Het boek sluit af met 140 spelvormen, een rijke bron van suggesties. Zeer geschikt voor docenten drama, maar ook voor 'zelfstudie' van theatergroepen en b.v. in het jeugdwerk. Beginners en gevorderden (ook jongeren vanaf 15 jaar) kunnen er zelf mee aan de slag. Compleet met register een belangwekkende uitgave voor theater-, spel- en 'creatief'-collecties.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.