Predicatori, Paola - Mijn winter met Zero

Schrijver:
Titel: Mijn winter met Zero
ISBN: 9789047202806
Taal: Nederlands
Uitgever: Artemis & Co
Bijzonderheden: 2012 paperback 245 pagina's 20mm dik gratis bij een tweedeboek
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 4,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Alessandra is zeventien als haar moeder na een lang ziekbed overlijdt. Ze blijft alleen met haar oma achter, de enige met wie ze haar verdriet kan delen. Als de school na de zomervakantie begint, komt het dagelijks leven langzaam weer op gang. Maar Alessandra wil met rust gelaten worden. Haar vriendinnen vindt ze ineens stom en oppervlakkig. Om iedereen uit de buurt te houden gaat ze naast Gabriele zitten, de loser van de klas met de bijnaam Zero. Gabriele is echter interessanter dan Alessandra aanvankelijk dacht: hij kan prachtig tekenen, is aardig en attent, praat nooit over zichzelf en is er altijd wanneer ze hem nodig heeft. Alessandra en Gabriele zoeken voorzichtig toenadering tot elkaar en er ontstaat een bijzondere band tussen hen. Is de vriendschap met Gabriele een gevoel van samen tegen de wereld, of is het misschien meer?
Verder lezen

Slak's Boekenhuisje

particulier

Slak's Boekenhuisje uit Goirle

Alle boeken zijn gelezen en komen uit mijn eigen boekenkast. Ik vind dat ze nog goed genoeg zijn voor een tweede ronde maar ze zijn dus niet nieuw en dat kun je zien. Als een boek bijzonder goed of bijzonder slecht is zet ik dat in de beschrijving. Ik verstuur ze via PostNL. Losse boeken reizen zoveel mogelijk als brievenbuspakje maar dikkere en/of zwaardere moeten als pakket de deur uit. Wie 5 boeken tegelijk koopt krijgt korting; boek 4 en 5 doe ik er gratis bij.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Slak's Boekenhuisje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Slak's Boekenhuisje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Slak's Boekenhuisje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Slak's Boekenhuisje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Slak's Boekenhuisje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.