Duinen, Sj. Van - De mooiste prijs

Schrijver:
Titel: De mooiste prijs
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog
Bijzonderheden: Brochure, geniet, 32 pp, als nieuw
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)

DGBH.NL uit Spijkenisse

zakelijk

Logo DGBH.NL

Verzending bij vooruitbetaling, hiervoor ontvangt u van mij een betaalverzoek. Prijzen exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Aangegeven verzendkosten alleen binnen Nederland. Bij bestellingen boven Euro 35,- geen verzendkosten, ook als een bestelling uit meerdere boeken bestaat. Kijk voor nieuwe boeken op mijn website www.dgbh.nl Verzending binnen 1-3 dagen na ontvangst betaling op rekening. Tweede hands boeken kunnen beschreven zijn of voorzien van een naamsticker

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Duinen, Sj. Van - De mooiste prijs Duinen, Sj. Van - De mooiste prijs

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DGBH.NL

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DGBH.NL
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  DGBH.NL
  Kamer van Koophandel nummer: 59940204
  NL001265145B16
  www.dgbh.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DGBH.NL een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DGBH.NL vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DGBH.NL kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.