Witsenburg, Bob - Genezen, dialoog tussen lichaam en ziel Ge

Schrijver:
Titel: Genezen, dialoog tussen lichaam en ziel Gezondheid, ziekte en therapie in het licht van 30 jaar huisarts-holistisch onderricht
ISBN: 9789077944042
Taal: Nederlands
Uitgever: De Morgenster
Bijzonderheden: 2010 / softcover / 188 pag. / 375 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze praktische gids van Bob Witsenburg, een leven lang arts vanuit een holistische visie, zet uiteen hoe ziel en lichaam elkaar bepalen, en hoe gezondheid het resultaat is van de juiste verhouding tussen die twee. Witsenburg behandelt een groot aantal aandoeningen, als burn-out, dementie, diabetes, slaapstoornissen, migraine en veel andere. Zowel vanuit regulier oogpunt als vanuit een holistische visie op de mens gaat hij in op hun oorzaken en hij geeft een keur aan mogelijke therapieën en behandelingen. Een must voor ieder die weet dat het lichaam meer is dan een chemische machine om te leven!

over de auteur: Bob Witsenburg
Bob Witsenburg (1939) studeerde geneeskunde in Leiden en Rotterdam. Hij werkte een aantal jaren in een klein ziekenhuis in Ghana, [West-Afrika] waarna hij zich in Arlesheim, Zwitserland toelegde op de antroposofische geneeskunde. Hij was gedurende ruim 30 jaar werkzaam als huisarts in het Therapeuticum Haarlem,een eerstelijns antroposofisch gezondheidscentrum, waar hij een twintigtal huisartsen-in-opleiding begeleidde. Gedurende ruim twintig jaar maakte hij in diverse functies deel uit van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen. Sinds 2004 is hij onder andere als docent verbonden aan de opleiding voor Kunstzinnige Therapie te Leiden, en sinds 2007 als huisarts aan een instituut voor verstandelijkgehandicapten.
uitgeverij de morgenster
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Witsenburg, Bob - Genezen, dialoog tussen lichaam en ziel    Gezondheid, ziekte en therapie in het licht van 30 jaar huisarts-holistisch onderricht Witsenburg, Bob - Genezen, dialoog tussen lichaam en ziel    Gezondheid, ziekte en therapie in het licht van 30 jaar huisarts-holistisch onderricht Witsenburg, Bob - Genezen, dialoog tussen lichaam en ziel    Gezondheid, ziekte en therapie in het licht van 30 jaar huisarts-holistisch onderricht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.