Fullan, Michael - De zes geheimen van verandering

Schrijver:
Titel: De zes geheimen van verandering
ISBN: 9789074233903
Taal: Nederlands
Uitgever: Bazalt Educatieve Uitgaven
Bijzonderheden: 2009, 150pp, harcover, als nieuw
Prijs: € 18,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
In De Zes Geheimen van Verandering maakt Michael Fullan zichtbaar wat er te leren valt voor leiders die in de complexe hedendaagse omstandigheden erop uit zijn tegenslagen te keren en hun organisatie te laten floreren. Er wordt wel van uitgegaan dat succesvolle organisaties zich snel en intelligent aanpassen aan veranderingen in de smaak van de klant, het politieke klimaat en economische kansen.
Maar: hoe komt het dat sommige in staat zijn dat goed te doen terwijl het anderen niet lukt? Fullan onthult wat ervoor nodig is om grootschalige en duurzame veranderingen succesvol te laten verlopen. De Zes 'Geheimen' zijn dan ook in de eerste plaats bedoeld als richtlijn bij het omgaan met de onzekerheid die veranderprocessen met zich meebrengen. Hij baseert zich op zijn veel geprezen werk in het voor elkaar krijgen van duurzame veranderingen op grote schaal en op zijn betrokkenheid bij veel internationale veranderprojecten, onder andere in Engeland, Amerika, Australië en Nederland.
De Zes Geheimen van Verandering: een boek dat vol staat met inzichtelijke, uitvoerbare en goed communiceerbare lessen voor leiders. Deze lessen zijn 'geheim', niet omdat er een gedachte is om ze voor iedereen verborgen te houden, maar omdat ze dikwijls moeilijk te grijpen zijn in hun diepste betekenis. 'Geheim' omdat het een uitdaging is ze in combinatie met elkaar toe te passen. Fullan maakt die zogenaamde geheimen toegankelijk en klaar voor gebruik, onder andere door ze te illustreren met voorbeelden uit een diversiteit aan bedrijven, gezondheidsorganisaties en onderwijssystemen.
Verder lezen

Tsjiess uit Alkmaar

particulier

Logo Tsjiess

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fullan, Michael - De zes geheimen van verandering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tsjiess

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tsjiess
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tsjiess een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tsjiess vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tsjiess kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.