Dick Bruna - Nijntje bakt een taart

Schrijver:
Titel: Nijntje bakt een taart
ISBN: 9789056472771
Uitgever: Mercis Publishing B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nijntje bakt een taart is een kinderboek geschreven door Dick Bruna. Het boek vertelt het verhaal van Nijntje, een schattig konijntje, dat besluit om een taart te bakken. Nijntje is dol op taart en wil graag haar vriendjes verrassen met een zelfgemaakte lekkernij.

Het verhaal begint met Nijntje die naar de keuken gaat om de ingrediënten voor de taart te verzamelen. Ze pakt bloem, suiker, eieren en boter uit de kast en begint met het mengen van de ingrediënten. Nijntje is heel precies en volgt het recept stap voor stap.

Terwijl Nijntje bezig is met het bakken van de taart, komen haar vriendjes één voor één langs. Ze zijn nieuwsgierig naar wat Nijntje aan het doen is en willen graag helpen. Nijntje legt geduldig uit dat ze de taart helemaal zelf wil maken, maar dat ze wel kunnen helpen met het versieren.

Als de taart eenmaal gebakken is, begint het leukste deel: het versieren. Nijntje haalt allerlei kleurrijke decoraties tevoorschijn, zoals slagroom, chocoladesaus en gekleurde sprinkles. Haar vriendjes mogen zelf kiezen hoe ze hun stukje taart willen versieren.

Uiteindelijk is de taart klaar en nodigt Nijntje haar vriendjes uit om samen te genieten van de heerlijke creatie. Ze zitten gezellig bij elkaar en smullen van de taart. Iedereen is blij en tevreden.

Nijntje bakt een taart is een eenvoudig en vrolijk boek voor jonge kinderen. Het verhaal is makkelijk te begrijpen en de illustraties van Dick Bruna zijn herkenbaar en kleurrijk. Het boek stimuleert de creativiteit en laat kinderen kennismaken met het proces van het bakken van een taart.

Daarnaast heeft het boek ook een educatieve waarde. Het leert kinderen over verschillende ingrediënten en hoe je deze kunt gebruiken om iets lekkers te maken. Het benadrukt ook het belang van samenwerken en delen, aangezien Nijntje haar vriendjes betrekt bij het versieren van de taart.

Nijntje bakt een taart is een klassieker in de Nijntje-serie van Dick Bruna. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar oud en is een perfecte keuze voor ouders die hun kinderen willen introduceren in de wereld van Nijntje en het plezier van bakken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.