Annie M.G. Schmidt - Het Huis Dat Japie Heeft Gebouwd

Schrijver:
Titel: Het Huis Dat Japie Heeft Gebouwd
ISBN: 9789023480990
Uitgever: Uitgeverij de Bezige Bij B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Huis Dat Japie Heeft Gebouwd' is een kinderboek geschreven door de bekende Nederlandse auteur Annie M.G. Schmidt. Het verhaal draait om Japie, een jongen die besluit om zijn eigen huis te bouwen.

Japie is een avontuurlijke en creatieve jongen die genoeg heeft van zijn saaie slaapkamer. Hij besluit dat hij een eigen huis wil bouwen, een huis waarin hij kan doen wat hij wil en waarin alles precies is zoals hij het wil hebben. Met behulp van zijn fantasie en een flinke dosis doorzettingsvermogen begint Japie aan zijn bouwproject.

Het boek neemt de lezer mee op een reis door de verbeelding van Japie. Hij bedenkt en bouwt allerlei kamers en ruimtes, zoals een geheime schatkamer, een zwembad met glijbaan en zelfs een dierentuin op het dak. Elk hoofdstuk introduceert een nieuwe kamer of een nieuw element van het huis, waardoor de lezer steeds meer betrokken raakt bij Japie's creatieve proces.

Tijdens het bouwen van zijn huis komt Japie verschillende uitdagingen tegen. Zo moet hij bijvoorbeeld leren omgaan met tegenslagen en teleurstellingen wanneer dingen niet helemaal gaan zoals hij had gepland. Maar Japie geeft niet op en blijft volhouden, waardoor hij steeds dichter bij zijn droomhuis komt.

Het boek is geschreven in de typische humoristische en speelse stijl van Annie M.G. Schmidt. Haar levendige en kleurrijke beschrijvingen brengen het huis van Japie tot leven en zorgen ervoor dat de lezer zich kan verliezen in de fantasiewereld van het boek. De personages zijn herkenbaar en sympathiek, waardoor kinderen zich gemakkelijk kunnen identificeren met Japie en zijn avonturen.

'Het Huis Dat Japie Heeft Gebouwd' is een boek dat de kracht van verbeelding en creativiteit benadrukt. Het moedigt kinderen aan om hun eigen dromen na te jagen en te geloven in de mogelijkheid om iets bijzonders te creëren. Het boek laat zien dat het niet erg is om fouten te maken of tegenslagen te ervaren, zolang je maar blijft proberen en volhouden.

Al met al is 'Het Huis Dat Japie Heeft Gebouwd' een betoverend en inspirerend boek voor kinderen. Het combineert avontuur, humor en fantasie op een manier die typisch is voor Annie M.G. Schmidt. Het is een verhaal dat jonge lezers zal meenemen op een reis vol verbeelding en hen zal aanmoedigen om hun eigen dromen na te jagen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.