Jeroen van Oorschot - Bami Hakgebal

Schrijver:
Titel: Bami Hakgebal
ISBN: 9789463451819
Uitgever: Pumbo
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nee, dit is geen kookboek. In uw handen rust een verhalenbundel van een gewone, Haagse jongen. Het is tot stand gekomen vanuit een ziel die gemakkelijk herinneringen opslaat en lastig data wist. Die chaotische drukte is tijdelijk geordend gedurende het schrijven van deze op waarheid gebaseerde anekdotes. In sommige verhalen vervangen fictieve personages ondergetekende. Laat u zich daar niet door afleiden, het gaat om de essentie van het gebeurde.
De Blonde Ooievaar is een spontaan bedacht alter ego, die in eerste instantie begon als 'vlogger'. Nu vervult hij de functie van tolk. Hij vertaalt de Haagse geest van Jeroen van Oorschot voor wie hem even niet volgt. Aan u de uitdaging om te merken of de verhalen binnenkomen zoals ze zijn bedoeld: puur, recht voor zijn raap, soms melancholiek, soms poëtisch. Maar vooral met veel humor. En juist door deze mengelmoes van emoties voor bijna iedereen herkenbaar. Het zijn verhalen die veel mensen, zij het in een andere context, in min of meer vergelijkbare situaties hebben meegemaakt. En tegelijkertijd zijn er passages die ronduit onwerkelijk lijken, doch evengoed waar gebeurd zijn. In beide gevallen zult u er smakelijk om kunnen lachen.
DE BLONDE OOIEVAAR
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeroen van Oorschot - Bami Hakgebal