Charles Simic - Aan de wereld komt geen eind

Schrijver:
Titel: Aan de wereld komt geen eind
ISBN: 9789402103717
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Charles Simic (Belgrado, 1938) is een Amerikaan op een hinkelbaan met in zijn linkerhand een tol en in zijn rechter een jojo. Moeder zit binnen met de draad van Ariadne te breien en vader is 'm gesmeerd. Wat dokter Freud hier wel niet van vindt weten we gelukkig niet, maar de lezer valt van de ene verbazing in de andere en kijkt met open mond toe of alles wel goed blijft gaan. En deze ex-Joego stelt nooit teleur want is een optimist die zelden zeurt over oud zeer terwijl hij daar toch alle reden voor heeft. Een realist die in dromen en sprookjes gelooft, een dichter vol bravoure maar zonder enige kapsones.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.