Jörgen van Drunen - Ontdek de natuur / maak kennis met ruim 80

Schrijver:
Titel: Ontdek de natuur / maak kennis met ruim 80 dieren en planten uit de natuur
ISBN: 9789048314959
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2017, 64pp, Gebonden
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Frisse uitgave waarin kinderen kennismaken met ruim tachtig planten en dieren. Het gaat vooral om soorten die dichtbij te vinden zijn: in tuin, park, bos of aan de stadsrand. Na een korte inleiding zijn de planten en dieren verdeeld over de thema's: planten, paddenstoelen, insecten (plus de regenworm), vissen, amfibieën en reptielen, vogels, zoogdieren en wat dierensporen. Binnen deze thema's wordt aandacht besteed aan o.a.: zilverspar, eekhoorntjesbrood, boktor, gaasvlieg, snoek, pad, adder, merel en egel. Op elke dubbele pagina komen twee of drie planten of dieren aan bod. Van elk dier en elke plant is minstens een mooie en duidelijke kleurenfoto opgenomen. Daarbij zijn enkele wetenswaardigheden, deels in een kader, vermeld. De informatie is summier en volkomen willekeurig. Zo zijn er subtitels als: patrijs steeds minder, angsthaas, bijentaal, vogeltrek en naaktzadigen. De lay-out met teksten op een frisgroene achtergrond en gekleurde kaders is speels en vrolijk. Per dubbele bladzijde staan naast de korte tekst een of twee weetjes op een stukje wit ruitjespapier plus extra informatie tegen een oranje fond. Namen van de dieren staan op 'afplakband'. Bevat een register. In de informatie over vliegenzwammen kunnen kinderen lezen dat ze niet giftig zijn. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar..

Of je nu in je tuin bent, in het park om de hoek of in het bos aan de rand van de stad, in de natuur zijn altijd veel planten en dieren te ontdekken en onderzoeken.
Weet je bijvoorbeeld het verschil tussen de zilverspar en de spar?
Herken je het gezang van de veldleeuwerik?
Of weet je hoeveel poten een spin heeft?
In dit boek kom je dat allemaal te weten.

Maak kennis met ruim 80 dieren en planten uit de natuur
Verder lezen

Planten en tuin uit Zeist

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jörgen van Drunen - Ontdek de natuur / maak kennis met ruim 80 dieren en planten uit de natuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Planten en tuin

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Planten en tuin
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Planten en tuin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Planten en tuin vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Planten en tuin kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.