Oudolf, Piet ; Henk Gerritsen en Anton Schlepers - Droomplanten

Schrijver:
Titel: Droomplanten. De nieuwe generatie tuinplanten.
ISBN: 9789062554119
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden met licht besch. stofomslag, 1990, 144 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index. NAW-stempeltje op schutblad.
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Luxueus kijkboek vol prachtige, natuurgetrouwe kleurenfoto's met vlotte bijschriften. De helft van dit boek bestaat uit summiere beschrijvingen van winterharde vaste planten en grassen, die alfabetisch op Latijnse familienaam opgenomen zijn. Symbolen geven de standplaats, hoogte en bloeiperiode aan. Ook de diverse toepassingen zijn grotendeels door foto's verduidelijkt en bovendien voorzien van plantschema's en soortenlijsten. Aan het alfabetisch plantenregister gaan diverse lijnen vooraf, die onder meer combinatie-ideeën en vlinderplanten vermelden. Geschikt voor iedere tuinier, die al dromend een keuze wil maken uit een assortiment, dat zowel gangbare als minder bekende planten bevat.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudolf, Piet ; Henk Gerritsen en Anton Schlepers - Droomplanten. De nieuwe generatie tuinplanten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.